Urządzenia i Akcesoria
Thai Cucumber Salad (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (opcjonalnie) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
690.5 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
791.9 kJ /
189.3 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Chai masala
15 min
Goat's Cheese Frittata Sandwiches with Caramelised Red Onion Chutney
Brak ocen
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Coleslaw
10 min
Sweet and Sour Peppers
40 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min