Urządzenia i Akcesoria
Thai Cucumber Salad (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (opcjonalnie) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
690.5 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
791.9 kJ /
189.3 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 godz. 40 min
Tropical Smoothie
5 min
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Lamb Varuval
1 godz. 10 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min