Urządzenia i Akcesoria
Thai Steamed Trout Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
groundnut oil15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in pieces (2 cm)2
-
lime finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing1
-
fresh coriander ends of stalks removed, plus extra for garnishing15 g
-
coconut cream1 Tbsp
-
water1000 g
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)2
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
round lettuce4 leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
994 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Crab Briks
35 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Watercress and Oat Soup
35 min