Thai Steamed Trout Parcels

Thai Steamed Trout Parcels

4.0 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • groundnut oil
    15 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • garlic cloves
    2
  • spring onions cut in pieces (2 cm)
    2
  • lime finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing
    1
  • fresh coriander ends of stalks removed, plus extra for garnishing
    15 g
  • coconut cream
    1 Tbsp
  • water
    1000 g
  • fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)
    2
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • round lettuce
    4 leaves

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 238 kcal / 994 kJ
Białko 22.7 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...