Urządzenia i Akcesoria
Thai Steamed Trout Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
groundnut oil15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in pieces (2 cm)2
-
lime finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing1
-
fresh coriander ends of stalks removed, plus extra for garnishing15 g
-
coconut cream1 Tbsp
-
water1000 g
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)2
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
round lettuce4 leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
994 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Yakisoba
35 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min