![Thai Steamed Trout Parcels Thai Steamed Trout Parcels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AEEC56D8-9DAC-4575-B176-9B3778A6FB52/Derivates/740E96F5-A12C-4C68-ADD4-9A1AB657AA95.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g groundnut oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 lime, finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing
- 15 g fresh coriander, ends of stalks removed, plus extra for garnishing
- 1 Tbsp coconut cream
- 1000 g water
- 2 fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 4 leaves round lettuce
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 994 kJ / 238 kcal
- Białko
- 22.7 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
Alternatywne przepisy
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min