Urządzenia i Akcesoria
Thai Steamed Trout Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
groundnut oil15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in pieces (2 cm)2
-
lime finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing1
-
fresh coriander ends of stalks removed, plus extra for garnishing15 g
-
coconut cream1 Tbsp
-
water1000 g
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)2
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
round lettuce4 leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
994 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crab & Prawn Linguine
25 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Keralan Fish Curry
30 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min