Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Mango Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
fine sea salt plus ½ tsp1 Tbsp
-
asparagus lower stems peeled800 g
-
fresh chilli halved, deseeded1
-
red onions quartered100 g
-
sunflower oil30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lime juice20 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ripe mangoes cut in pieces (3 cm)500 g
-
curly endive cut in pieces (5 cm)100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
160 g smoked turkey breast, sliced (5 mm)smoked goose breast, skin on sliced (5 mm)160 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1332 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Sicilian Prawn Salad
40 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min