Urządzenia i Akcesoria
Thai Steamed Salmon Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
groundnut oil1 Tbsp
-
spring onions cut in pieces (2 cm)4
-
garlic clove1
-
fresh red chillies halved2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
limes finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving2
-
coconut cream2 Tbsp
-
fresh coriander30 g
-
water plus boiling water for softening lettuce leaves1000 g
-
fresh salmon fillets skin removed (approx. 100 g each)4
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
round lettuce4 leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1020 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Keralan Fish Curry
30 min
Green Curry Chicken
55 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Prawn Curry
30 min