Urządzenia i Akcesoria
Thai Steamed Salmon Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
groundnut oil1 Tbsp
-
spring onions cut in pieces (2 cm)4
-
garlic clove1
-
fresh red chillies halved2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
limes finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving2
-
coconut cream2 Tbsp
-
fresh coriander30 g
-
water plus boiling water for softening lettuce leaves1000 g
-
fresh salmon fillets skin removed (approx. 100 g each)4
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
round lettuce4 leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1020 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Prawn Saganaki
35 min
Keralan Fish Curry
30 min
Prawn Curry
30 min