Urządzenia i Akcesoria
Seafood Korma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Garnish
-
fresh coriander leaf10 g
-
fresh green chilli thinly sliced1
Curry
-
onions quartered60 g
-
tomatoes fresh, quartered60 g
-
vegetable oil60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves3
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
cloves2
-
cardamom pods2
-
ground almonds20 g
-
coconut milk150 g
-
single cream150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salted butter30 g
-
cod fillet skinless, boneless, sliced (2 cm)100 g
-
raw squid rings100 g
-
raw prawns, peeled large12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.3 g
Kalorie
1783 kJ /
426 kcal
Tłuszcz
38.8 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Korma
40 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Keralan Fish Curry
30 min
Prawn Saganaki
35 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min