Urządzenia i Akcesoria
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
896 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Houmous Salad Dressing
5 min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1 godz. 30 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Fire and Ice Coleslaw
4 godz. 15 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 godz. 15 min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15 min
Spicy Minced Chicken Salad
30 min
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Keralan Fish Curry
30 min