Urządzenia i Akcesoria
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
butter cut in pieces (1-2 cm)40 g
-
banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves2
-
garlic cloves2
-
water220 g
-
meat stock paste to taste (see Tips)½ tsp
-
pink peppercorns2 tsp
-
new potatoes unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
400 - 500 g lamb fillet, (approx. 3-4 fillets)lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)400 - 500 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to de-glaze frying pan1 Tbsp
-
green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves1 bunch
-
carrot cut in matchsticks1
-
whisky1 Tbsp
-
cornflour1 tsp
-
whipping cream60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1830 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Steak au Poivre
20 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min