Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
Lemon Chive Vinaigrette
-
extra virgin olive oil60 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
fresh chives chopped (5 mm)3 - 4
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
Avocado Cream
-
ripe avocados (approx. 330 g), cut in pieces (2 cm)2
-
mayonnaise50 g
-
crème fraîche50 g
-
water40 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
mixed salad leaves150 g
-
smoked salmon200 g
-
cooked, peeled prawns large220 g
-
fresh chives chopped (5 mm)1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
595.7 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1445.4 kJ /
345.5 kcal
Tłuszcz
29.9 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushrooms
35 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sicilian Salad
30 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min