Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de ajos
- 100 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de sal
- 20 g de jugo de limón
- 800 g de agua
- 6 filetes de robalo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1348 kJ / 321 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pescado a la talla
40 dk
Caldo de pescado
40 dk
Albóndigas con jitomate al chipotle
1sa
Sopa de tortilla
40 dk
Crema de chile poblano
25 min
Crema de jitomate
30 Min
Carnitas de atún
40 dk
Pescado a la veracruzana
30 Min
Picadillo con rajas
25 min
Caldo tlalpeño
1h 20min
Salpicón de res
1sa