Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de ajos
- 100 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de sal
- 20 g de jugo de limón
- 800 g de agua
- 6 filetes de robalo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1348 kJ / 321 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30min
Pescado a la diabla
30min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Salpicón de res
1h
Crepas de pollo en salsa de chile poblano
55min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Pescado a la talla
40min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Pescado a la veracruzana
30min
Rollo de carne bajo en sodio
1h