
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de frijol con quinoa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porciones
Składniki
-
820 g de frijoles negros cocidos con su caldo de cocción
-
1 diente de ajo
-
330 g de puré de jitomate
-
700 g de agua
-
2 pizcas de comino en polvo
-
20 g de quinoa blanca
-
¼ cdita de sal fina
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
155.5 kcal /
653.1 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
28.5 g
Błonnik
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LIBRO A. INFANTIL
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk