Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 820 g de frijoles negros cocidos, con su caldo de cocción
- 1 diente de ajo
- 330 g de puré de jitomate
- 700 g de agua
- 2 pizcas de comino en polvo
- 20 g de quinoa blanca
- ¼ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 653.1 kJ / 155.5 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 28.5 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de calabacitas
40min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de lentejas
1h 30min
Sopa de lentejas con plátano
1h 25min
Sopa de habas
2h
Crema de betabel
40min
Pasta a la boloñesa de hongos
20 min
Sopa de jitomate y elote
40min
Sopa de chícharo
1h 30min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de letras
20 min