Sopa de chícharo y tocino

Sopa de chícharo y tocino

4.0 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 75 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo pelado
  • 15 g de aceite
  • 220 g de calabacita en trozos
  • 400 g de chícharos congelados descongelados
  • 350 g de agua
  • 1 cucharadita de sal fina
  • 1 cucharadita de pimienta molida
  • 4 rebanadas de tocino ahumado
  • 60 g de crema ácida

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 236 kcal / 991 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...