
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de chícharo y tocino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones
Składniki
-
75 g de cebolla en trozos
-
1 diente de ajo pelado
-
15 g de aceite
-
220 g de calabacita en trozos
-
400 g de chícharos congelados descongelados
-
350 g de agua
-
1 cucharadita de sal fina
-
1 cucharadita de pimienta molida
-
4 rebanadas de tocino ahumado
-
60 g de crema ácida
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
236 kcal /
991 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FESTEJA A MAMÁ
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk