
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de verdolagas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porciones
Składniki
-
3 dientes de ajo
-
200 g de cebolla
-
35 g de aceite de oliva
-
350 g de jitomate en trozos
-
1 cucharadita de orégano
-
1 cucharadita de sal
-
1000 g de agua
-
300 g de papa en cubos pequeños
-
100 g de verdolagas
-
10 g de vinagre (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
119 kcal /
500 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk