Urządzenia i Akcesoria
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
6 portions
Składniki
Spiced labne
-
natural yoghurt750 g
-
dukkah for coating150 g
Mint vinaigrette
-
garlic clove1
-
lemons zest only, no white pith1 ½
-
lemon juice (approx. 1 lemon)45 - 60 g
-
fresh mint leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil90 g
-
raw sugar1 ½ tsp
Salad
-
water750 g
-
Kent pumpkin unpeeled, cut into thick wedges (1 cm)675 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tsp
-
dried oregano1 ½ tsp
-
red onion cut into wedges (1 cm)150 g
-
pomegranate arils only1
-
rocket washed and patted dry180 g
-
pepita seeds to taste (optional)2 - 3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
302.2 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2231.5 kJ /
531.2 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Basil pesto
10 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Crispy bread with tapenade
45 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min