Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stone fruit compote
- 700 g water
- 2 nectarines, stones removed and flesh cut into eighths
- 2 yellow peaches, stones removed and flesh cut into eighths
- 1 vanilla bean, split lengthways and seeds scraped
- 2 tsp pure maple syrup (optional)
- 2 pieces lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 1 tbsp lemon juice
Nutty pancakes
- 50 g raw almonds
- 25 g walnuts
- 2 bananas (approx. 170 g), cut into pieces
- 3 eggs
- 1 tbsp ground cinnamon
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tsp gluten free baking powder
- olive oil, for frying
Assembly
- 40 g flaked almonds, to serve
- 80 g Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
- 80 g honey, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1491.2 kJ / 355 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 128.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gluten free gingerbread cookies
2h 35 min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Nut and seed butter
10 min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 Min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min
Healthy banana bread
1h 15 min