Urządzenia i Akcesoria
Coconut coffee crunch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)800 g
-
strong brewed coffee120 g
-
honey60 g
-
pecan nuts100 g
-
gingernut biscuits cut into halves120 g
-
shredded coconut50 g
-
bananas cut into slices1 - 2
-
carob pieces for garnishing (optional)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61.7 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1803.7 kJ /
429.3 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Tomato and red lentil soup
30 min
Indulgent hot chocolate
25 min
Crème brûlée
7 godz.
Apple cake
1 godz.
Lemon cake
2 godz.
Cheesecakes in jars
4 godz.
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Baked beans
13 godz. 25 min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Classic mushroom risotto
30 min