![Quinoa crumbed fish with slaw Quinoa crumbed fish with slaw](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/347F4461-535C-4BDA-9B97-C924D90D549B/Derivates/D9067CF1-2AE3-40D4-B326-BECAD2A548D7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yoghurt tartare
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g cornichons
- 1 tsp lemon juice (approx. ¼ lemon)
- 140 g Greek-style natural yoghurt (see Tips)
- 1 tbsp salted capers, rinsed
Slaw
- 100 g white cabbage, cut into pieces
- 100 g red cabbage, cut into pieces
- 1 carrot (approx. 80 g), cut into pieces
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
Quinoa crumbed fish
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 eggs
- 120 g quinoa flakes
- 600 - 800 g skinless snapper fillets, cut into strips
Tortillas
- 170 g brown rice flour (see Tips)
- 60 g arrowroot flour, plus extra for dusting
- ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter
- 120 g water, plus extra if needed
- ½ tsp olive oil, plus extra for drizzling
- 1000 g vegetable oil, for frying
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4680.5 kJ / 1114.3 kcal
- Białko
- 56 g
- Węglowodany
- 69 g
- Tłuszcz
- 66.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 894.1 mg
Alternatywne przepisy
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Chia coconut bread
2 Std. 40 Min
Breakfast bars
1 Std. 10 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Florentine potato cakes
40p
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 godz. 5 min
Gluten free breakfast cereal clusters
1 Std. 15 Min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40p