Urządzenia i Akcesoria
Quinoa crumbed fish with slaw
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Yoghurt tartare
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
cornichons30 g
-
lemon juice (approx. ¼ lemon)1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt (see Tips)140 g
-
salted capers rinsed1 tbsp
Slaw
-
white cabbage cut into pieces100 g
-
red cabbage cut into pieces100 g
-
carrot (approx. 80 g), cut into pieces1
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Quinoa crumbed fish
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
eggs2
-
quinoa flakes120 g
-
skinless snapper fillets cut into strips600 - 800 g
Tortillas
-
brown rice flour (see Tips)170 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)½ tsp
-
xanthan gum1 tsp
-
salt½ tsp
-
salted butter40 g
-
water plus extra if needed120 g
-
olive oil plus extra for drizzling½ tsp
-
vegetable oil for frying1000 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
894.1 mg
Białko
56 g
Kalorie
4680.5 kJ /
1114.3 kcal
Tłuszcz
66.8 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Broccoli salad
10 min
Coleslaw
10 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Mashed pea and corn slice
40 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 min
Almond and date bars
2 godz. 15 min