Urządzenia i Akcesoria
Gluten free breakfast cereal clusters
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
rice malt syrup200 g
-
coconut sugar100 g
-
honey2 tbsp
-
apple sauce (see Tips)400 g
-
coconut oil60 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
salt1 tsp
-
teff (see Tips)2 tbsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
chia seeds2 tbsp
-
quinoa flakes100 g
-
puffed buckwheat (see Tips)60 g
-
millet puffs (see Tips)20 g
-
amaranth grains popped (see Tips)40 g
-
sesame seeds60 g
-
raw almonds250 g
-
shredded coconut100 g
-
dried cranberries150 g
-
dried blueberries80 g
-
dried apple cut into pieces50 g
-
milk of choice, to serve (optional)
-
yoghurt to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2637.2 mg
Białko
113.6 g
Kalorie
26786 kJ /
6377 kcal
Tłuszcz
325.2 g
Błonnik
99.2 g
Tłuszcz nasycony
126.2 g
Węglowodany
738 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min
Almond quinoa pastry
50 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Gluten free tortillas
40 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Vanilla and honey toasted muesli
35 min