![Buckwheat mushroom tartlets Buckwheat mushroom tartlets](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D34A89E6-D968-48CA-A3AF-A75CF5BD538E/Derivates/E0AAB31B-4999-4934-84DF-7DFC696C39E2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry
- 200 g buckwheat groats
- ¼ tsp salt
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g water
- 1 egg yolk
- gluten free flour mix, for dusting (see Tips)
Filling
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 300 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1 brown onion, cut into quarters (approx. 130 g)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g unsalted butter
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp gluten free flour mix
- 100 g full cream milk
- 1 egg
- 50 g thickened cream
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch grated nutmeg
- 10 sprigs fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 330.7 kJ / 78.7 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 168.7 mg
Alternatywne przepisy
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Peanut butter
5min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Falafel crackers
40 Min
Baked beans
13h 25min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Gluten free flatbreads
40 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Almond shortcrust pastry
35 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min