Urządzenia i Akcesoria
Hearty Seafood Chowder
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
fresh chives cut into thirds30 g
-
yellow onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
carrots cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)200 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)80 g
-
butter, unsalted divided130 g
-
curry powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only2 tsp
-
all-purpose flour50 g
-
white wine100 g
-
potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm/¾ in.)2
-
liquid fish stock500 g
-
whipping cream 30-35 % M.F.100 g
-
white fish fillet, skinless cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)200 g
-
pepper sauce, type Tabasco to taste (optional)
-
raw shrimp, peeled, deveined large size150 g
-
scallops150 g
-
smoked salmon cut into pieces100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1558.6 mg
Białko
33 g
Kalorie
2503.9 kJ /
596.2 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
24.2 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Bread
3 godz. 20 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Southwest Quinoa
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Beer Brats with Onions and Peppers
4 godz. 15 min
Grated Carrot Salad
10 min
Greek cabbage salad
5 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min