Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 30 g fresh chives, cut into thirds
- 1 yellow onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrots, cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
- 130 g butter, unsalted, divided
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g all-purpose flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm/¾ in.)
- 500 g liquid fish stock
- 100 g whipping cream 30-35 % M.F.
- 200 g white fish fillet, skinless, cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
- pepper sauce, type Tabasco, to taste (optional)
- 150 g raw shrimp, peeled, deveined, large size
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.2 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1558.6 mg
Alternatywne przepisy
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Clam Chowder
55min
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1h 45min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Brak ocen
Green egg whites and ham omelette
35min
Mussels in white wine and cream sauce
45min