Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion
Składniki
-
non-stick spray oil
-
shallot halved60 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided30 g
-
vegetable broth200 g
-
white wine30 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
lemons thinly sliced in rounds2
-
zucchini225 g
-
zucchini yellow225 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
lemon juice15 g
-
caper, pickled drained2 tbsp
-
dill, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
94.1 g
Kalorie
3913.4 kJ /
935.3 kcal
Tłuszcz
57.7 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Traditional minestrone
45 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min