Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion
Składniki
-
non-stick spray oil
-
shallot halved60 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided30 g
-
vegetable broth200 g
-
white wine30 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
lemons thinly sliced in rounds2
-
zucchini225 g
-
zucchini yellow225 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
lemon juice15 g
-
caper, pickled drained2 tbsp
-
dill, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
94.1 g
Kalorie
3913.4 kJ /
935.3 kcal
Tłuszcz
57.7 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Seafood Rice
Keine Bewertungen
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 Min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 Min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Gut Immunity Shot
5 Min