Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion
Składniki
-
non-stick spray oil
-
shallot halved60 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided30 g
-
vegetable broth200 g
-
white wine30 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
lemons thinly sliced in rounds2
-
zucchini225 g
-
zucchini yellow225 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
lemon juice15 g
-
caper, pickled drained2 tbsp
-
dill, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
94.1 g
Kalorie
3913.4 kJ /
935.3 kcal
Tłuszcz
57.7 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Chunky Guacamole
10 min
Falafel Waffle
40 min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min