Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion
Składniki
-
non-stick spray oil
-
shallot halved60 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided30 g
-
vegetable broth200 g
-
white wine30 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
lemons thinly sliced in rounds2
-
zucchini225 g
-
zucchini yellow225 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
lemon juice15 g
-
caper, pickled drained2 tbsp
-
dill, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
94.1 g
Kalorie
3913.4 kJ /
935.3 kcal
Tłuszcz
57.7 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Vegan Burgers
Brak ocen
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Potato Cup Frittata
1 godz.
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Spanakopita
2 godz. 10 min