Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
TM6 TM5

Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa

4.0 (1 ocena)

Składniki

Coffee Spice Rub

  • 1 tbsp ancho chilli powder
  • 1 tbsp paprika, smoked, ground
  • 1 tbsp cumin, ground
  • ½ tsp cinnamon, ground
  • 1 tsp coriander, ground
  • 1 tbsp brown sugar substitute, e.g. Sukrin Gold
  • 1 tsp thyme, dried
  • ½ tsp cayenne pepper, ground
  • 2 teaspoon coffee bean, roasted
  • 2 - 4 beef skirt (140 g-225 g ea.)
  • salt, to season, to taste

Caper Salsa

  • 30 g flat-leaf parsley, leaves and tender stems
  • 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 1 tbsp juice
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp caper, pickled, drained
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 60 g extra virgin olive oil
  • salt, to taste
  • ½ red chilli, fresh
    lub ½ tsp red pepper flake
  • black pepper, ground, to taste
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
    lub 1 tbsp avocado oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4407.8 kJ / 1053.5 kcal
Białko
113.2 g
Węglowodany
19.5 g
Tłuszcz
63 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Błonnik
4.7 g
Sód
498.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy