Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter600 g
-
salt2 tsp
-
chicken breast fillets cut in strips (3 cm)600 g
-
ground black pepper1 tsp
-
plain flour20 g
-
Parmesan cheese50 g
-
garlic cloves2
-
leek100 g
-
parsley leaves5 sprigs
-
olive oil30 g
-
fresh lemongrass white part only2
-
lemon zest and juice1
-
chicken stock150 g
-
cooking cream300 g
-
paprika powder½ tsp
-
bird's eye chillies (chilli padi) cut in slices2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
10416645 mg
Białko
39.9 g
Kalorie
2237.4 kJ /
534.8 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Lemonade
5 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 godz. 35 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min