Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter600 g
-
salt2 tsp
-
chicken breast fillets cut in strips (3 cm)600 g
-
ground black pepper1 tsp
-
plain flour20 g
-
Parmesan cheese50 g
-
garlic cloves2
-
leek100 g
-
parsley leaves5 sprigs
-
olive oil30 g
-
fresh lemongrass white part only2
-
lemon zest and juice1
-
chicken stock150 g
-
cooking cream300 g
-
paprika powder½ tsp
-
bird's eye chillies (chilli padi) cut in slices2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
10416645 mg
Białko
39.9 g
Kalorie
2237.4 kJ /
534.8 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Chilli with rice
50 min
Pastie slice
55 min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45 min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Hand Roll Sushi
1 godz.
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 godz. 20 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Easy lamb hotpot
2 godz.