Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Rosemary Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
lamb leg, boneless semi-boneless795 g
-
rosemary, fresh4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground divided1 tsp
-
water divided38 g
-
potato, waxy small or cut in quarters795 g
-
garlic clove1
-
rosemary, fresh leaves only30 g
-
paprika, smoked, ground½ tsp
-
honey15 g
-
olive oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1011.1 mg
Białko
41.2 g
Kalorie
2766.4 kJ /
661.2 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
Brak ocen
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min