Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Rosemary Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
lamb leg, boneless semi-boneless795 g
-
rosemary, fresh4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground divided1 tsp
-
water divided38 g
-
potato, waxy small or cut in quarters795 g
-
garlic clove1
-
rosemary, fresh leaves only30 g
-
paprika, smoked, ground½ tsp
-
honey15 g
-
olive oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1011.1 mg
Białko
41.2 g
Kalorie
2766.4 kJ /
661.2 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Caprese omelette
30 min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Chili Cheese Dogs
50 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Strawberries and Cream Whip
Brak ocen
Macaroni carbonara
30 min