Lamb with Rosemary Potatoes

Lamb with Rosemary Potatoes

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion

Składniki

  • lamb leg, boneless semi-boneless
    795 g
  • rosemary, fresh
    4 - 5 sprigs
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • black pepper, ground divided
    1 tsp
  • water divided
    38 g
  • potato, waxy small or cut in quarters
    795 g
  • garlic clove
    1
  • rosemary, fresh leaves only
    30 g
  • paprika, smoked, ground
    ½ tsp
  • honey
    15 g
  • olive oil
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 661.2 kcal / 2766.4 kJ
Białko 41.2 g
Tłuszcz 36.8 g
Węglowodany 40.5 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Sód 1011.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...