Urządzenia i Akcesoria
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
egg, large (65-70 g)4
-
lemon juice60 g
-
butter, unsalted30 g
-
onions60 g
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
rice100 g
-
carrots sliced into rounds (¼ in. thick)85 g
-
salt to taste½ tsp
-
chicken stock1360 g
-
225 g roast chicken, shreddedroast chicken shredded225 g
-
dill, fresh to garnish
-
lemon sliced, to garnish
-
bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
938.7 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
2157.7 kJ /
515.7 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna mousse
10 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Cholent
4 godz. 50 min
Apple Tart
1 godz.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Baked Chili Beans
50 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min