Urządzenia i Akcesoria
Spiralized spicy pickled carrots
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 jars
Składniki
-
carrots trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 - 500 g
-
water500 g
-
white vinegar150 g
-
white sugar100 g
-
garlic cloves6
-
red onion sliced1
-
fresh jalapeño chilli sliced2
-
mustard seeds3 tsp
-
fresh dill9 - 12 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
115.2 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
996.9 kJ /
238.3 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
54.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
1 godz.
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Rueben sandwich sauce
5 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 godz.
Meat feast pizza
1 godz. 30 min