Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Risotto (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
30 g onionshallot30 g
-
butter, unsalted30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
rice, white, type Arborio (e.g. Arborio)325 g
-
white wine, dry60 g
-
vegetable stock paste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
mushroom, fresh sliced255 g
-
water700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.6 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1933.8 kJ /
462.2 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Margarita
5 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Steamed Molotof
30 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Mushroom risotto
30 min
Rice Cooker Brown Rice Salad
Brak ocen
Brown rice
50 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min