Urządzenia i Akcesoria
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
shallots halved (approx. 30 g)2
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying5 g
-
1 tsp brandy, Frenchcognac1 tsp
-
pink peppercorns1 tsp
-
sour cream300 g
-
unsalted butter for greasing
-
raw prawns, peeled400 g
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh chives chopped1 Tbsp
-
egg yolks from large eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.6 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Creamed Cod
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Coronation Chicken
30 min