Urządzenia i Akcesoria
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
shallots halved (approx. 30 g)2
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying5 g
-
1 tsp brandy, Frenchcognac1 tsp
-
pink peppercorns1 tsp
-
sour cream300 g
-
unsalted butter for greasing
-
raw prawns, peeled400 g
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh chives chopped1 Tbsp
-
egg yolks from large eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.6 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Risotto with Chorizo
1 Std. 5 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Seafood Risotto
40 Min
Prawn Curry
30 Min