Urządzenia i Akcesoria
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
shallots halved (approx. 30 g)2
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying5 g
-
1 tsp brandy, Frenchcognac1 tsp
-
pink peppercorns1 tsp
-
sour cream300 g
-
unsalted butter for greasing
-
raw prawns, peeled400 g
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh chives chopped1 Tbsp
-
egg yolks from large eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.6 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Beef with Mushrooms
30 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Seafood Risotto
40 min