Urządzenia i Akcesoria
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
shallots halved (approx. 30 g)2
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying5 g
-
1 tsp brandy, Frenchcognac1 tsp
-
pink peppercorns1 tsp
-
sour cream300 g
-
unsalted butter for greasing
-
raw prawns, peeled400 g
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh chives chopped1 Tbsp
-
egg yolks from large eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.6 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min