![Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5) Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/28dad98b67cc01c890ddfa52e6f0a52e/Derivates/a5b39689f242d67255785b61c00f4f14a165ab51.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 427 mg
Alternatywne przepisy
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Spanish Rice
35 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Prawn and Vegetable Rice
1j 10 menit
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1j 10 menit
Pasta with Vegetable Ragout
45 min