Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salad
- 150 g green apple, unpeeled, quartered and cored (see tip)
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dressing
- 20 g fresh dill, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g plain yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 26 mg
Alternatywne przepisy
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Raw Asian Salad
10min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 min
Root Vegetable Röstis (TM6)
50 min
Onion Tart (TM6)
1h
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Cullen Skink
45 min
Stracciatella Soup
30 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Super Quick Broccoli Salad
5min