![Raw Asian Salad Raw Asian Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f61d8c96696e7b7a25f5403994b9a9c9/Derivates/75fa0df4f083488d0b87288f4045f6e5fb195a74.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 4 Medjool dates, pitted (approx. 80 g)
- ½ lemon, peeled, pips removed, cut in pieces
- 1 orange, medium, peeled, segmented, pips removed
- 1 garlic clove
- 1 ½ tsp Chinese five spice
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g sesame oil
Salad
- 180 g red cabbage, core removed, cut in pieces (2-3 cm)
- 120 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
- 80 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 80 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 80 g fine green beans, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves, or to taste
- 10 g fresh mint leaves, or to taste
- 80 g fresh bean sprouts
- 60 g cashew nuts, unsalted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 689.3 kJ / 164.7 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 93.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curried Coleslaw
10 min
Soy Dressing
5min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Fennel Apple Salad
20 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Broccoli and Apple Salad
5min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min