Urządzenia i Akcesoria
Raw Asian Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
Dressing
-
Medjool dates pitted (approx. 80 g)4
-
lemon peeled, pips removed, cut in pieces½
-
orange medium, peeled, segmented, pips removed1
-
garlic clove1
-
Chinese five spice1 ½ tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
sesame oil40 g
Salad
-
red cabbage core removed, cut in pieces (2-3 cm)180 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)120 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)80 g
-
broccoli florets cut in pieces (2 cm)80 g
-
fine green beans cut in pieces (3 cm)80 g
-
fresh coriander leaves or to taste10 g
-
fresh mint leaves or to taste10 g
-
fresh bean sprouts80 g
-
cashew nuts unsalted60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
93.7 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
689.3 kJ /
164.7 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Apple Salad
5 min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Beetroot salad
10 min
Asian Chopped Salad
20 min
Beetroot Salad
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Curried Coleslaw
10 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min