Urządzenia i Akcesoria
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Tart Case
-
olive oil for greasing
-
wholemeal flour plus extra for flouring200 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
olive oil80 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
fresh parsley leaves15 g
-
olive oil70 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut in pieces100 g
-
fresh mushrooms quartered300 g
-
chestnuts, cooked, peeled300 g
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt1 tsp
-
cream cheese170 g
-
shallots quartered80 g
-
dried cranberries40 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
706.7 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
2502.9 kJ /
598.2 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
62.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Creamy Pea Soup
40 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min