Urządzenia i Akcesoria
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Tart Case
-
olive oil for greasing
-
wholemeal flour plus extra for flouring200 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
olive oil80 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
fresh parsley leaves15 g
-
olive oil70 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut in pieces100 g
-
fresh mushrooms quartered300 g
-
chestnuts, cooked, peeled300 g
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt1 tsp
-
cream cheese170 g
-
shallots quartered80 g
-
dried cranberries40 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
706.7 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
2502.9 kJ /
598.2 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
62.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Sumac-spiced Houmous
5 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min