Urządzenia i Akcesoria
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Tart Case
-
olive oil for greasing
-
wholemeal flour plus extra for flouring200 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
olive oil80 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
fresh parsley leaves15 g
-
olive oil70 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut in pieces100 g
-
fresh mushrooms quartered300 g
-
chestnuts, cooked, peeled300 g
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt1 tsp
-
cream cheese170 g
-
shallots quartered80 g
-
dried cranberries40 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
706.7 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
2502.9 kJ /
598.2 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
62.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min