Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Limoncello Sorbet
-
caster sugar200 g
-
water425 g
-
limoncello (vegan)115 g
-
lemon juice170 g
Lasagne
-
aubergine cut in pieces (5 cm)350 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (5 cm)300 g
-
olive oil plus 10 g2 Tbsp
-
fine sea salt3 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch1 tsp
-
garlic cloves4
-
onions quartered150 g
-
passata1000 g
-
fresh basil leaves torn in pieces40 g
-
caster sugar½ tsp
-
extra virgin olive oil180 g
-
pine nuts45 g
-
sun-dried tomatoes180 g
-
nutritional yeast flakes15 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
soya milk (unsweetened)500 g
-
plain flour50 g
-
dairy-free spread50 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
dried lasagne pasta sheets9
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1323 mg
Białko
18 g
Kalorie
3907 kJ /
934 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
113 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegetarian Chilli
35 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min