Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Limoncello Sorbet
-
caster sugar200 g
-
water425 g
-
limoncello (vegan)115 g
-
lemon juice170 g
Lasagne
-
aubergine cut in pieces (5 cm)350 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (5 cm)300 g
-
olive oil plus 10 g2 Tbsp
-
fine sea salt3 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch1 tsp
-
garlic cloves4
-
onions quartered150 g
-
passata1000 g
-
fresh basil leaves torn in pieces40 g
-
caster sugar½ tsp
-
extra virgin olive oil180 g
-
pine nuts45 g
-
sun-dried tomatoes180 g
-
nutritional yeast flakes15 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
soya milk (unsweetened)500 g
-
plain flour50 g
-
dairy-free spread50 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
dried lasagne pasta sheets9
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1323 mg
Białko
18 g
Kalorie
3907 kJ /
934 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
113 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Vegetarian Chilli
35 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.