![Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5) Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e1da334a7af5038ce592e30767a92af9/Derivates/ab52a016cc0f50e35ccf6b6f88c3b0ea4261b870.jpg)
Wersje kompatybilne
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 420.8 mg
Alternatywne przepisy
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Maple-glazed Carrots
45 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4h 5min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Grated Carrot Salad (TM5)
Brak ocen
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Smoky Paprika Rub
5min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Tomato and Haddock Rice
50min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min