Urządzenia i Akcesoria
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
butternut squash cut in wedges that fit in feeder200 g
-
beetroot trimmed or halved if necessary to fit in feeder200 g
-
olive oil50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves2 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
Couscous and Tahini Dressing
-
couscous120 g
-
water240 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
garlic clove1
-
tahini40 g
-
plain yoghurt50 g
-
cumin seeds2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned chickpeas rinsed, drained, (1 x 400 g tin)240 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
420.8 mg
Białko
8 g
Kalorie
1471.1 kJ /
351.6 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Nacho Gratin
1 godz.
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min