Urządzenia i Akcesoria
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
courgettes ends removed500 g
-
potatoes trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
Parmesan cheese trimmed if necessary to fit in feeder100 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
garlic clove3
-
coarse rye bread torn in pieces80 g
-
onions quartered150 g
-
tomato passata500 g
-
water170 g
-
caster sugar1 tsp
-
red pepper flakes to taste¼ - ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces10 g
-
mozzarella (1 ball), torn in small pieces125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
963 mg
Białko
16 g
Kalorie
1580 kJ /
378 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40min
Mushroom Stroganoff
30min
Courgette and Potato Parmigiana
1h 15min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Tomato and Haddock Rice
50min
Lentil Moussaka
3h 30min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min