Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Beetroot
-
cooked beetroot diced (5 mm)80 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Goat's Cheese Eggs
-
flaked almonds40 g
-
goat's cheese270 g
-
olive oil2 Tbsp
Watercress Salad Nest
-
fresh basil leaves50 g
-
almonds smoked40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil50 g
-
garlic clove1
-
watercress60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.2 g
Kalorie
2397 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1 godz.
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Guacamole
5 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Halloumi Salad
20 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min