Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Beetroot
-
cooked beetroot diced (5 mm)80 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Goat's Cheese Eggs
-
flaked almonds40 g
-
goat's cheese270 g
-
olive oil2 Tbsp
Watercress Salad Nest
-
fresh basil leaves50 g
-
almonds smoked40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil50 g
-
garlic clove1
-
watercress60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.2 g
Kalorie
2397 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squash and Broccoli Salad
35 min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 godz. 30 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Mediterranean Salad
25 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 min
Halloumi Salad
20 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min