Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Almond Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
brown rice50 g
-
blanched almonds100 g
-
leeks sliced100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
olive oil30 g
-
courgettes diced (1 cm)250 g
-
pumpkin flesh diced (0.5 cm)200 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
632 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Vegetable Soup
35 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Portuguese Leeks
45 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Buckwheat and Cacao Granola
2 godz. 35 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min