Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Almond Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
brown rice50 g
-
blanched almonds100 g
-
leeks sliced100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
olive oil30 g
-
courgettes diced (1 cm)250 g
-
pumpkin flesh diced (0.5 cm)200 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
632 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Reuben's Stew
5 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min