Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Almond Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
brown rice50 g
-
blanched almonds100 g
-
leeks sliced100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
olive oil30 g
-
courgettes diced (1 cm)250 g
-
pumpkin flesh diced (0.5 cm)200 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
632 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1 godz. 30 min
Pea Quiche
1 godz.
Vegetable Stroganoff
30 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 godz. 35 min
Quinoa Broth
35 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min