Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Almond Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
brown rice50 g
-
blanched almonds100 g
-
leeks sliced100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
olive oil30 g
-
courgettes diced (1 cm)250 g
-
pumpkin flesh diced (0.5 cm)200 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
632 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin and Quince Soup
1 godz.
Chickpea soup with spinach
40 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min