Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g brown rice
- 100 g blanched almonds
- 100 g leeks, sliced
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 250 g courgettes, diced (1 cm)
- 200 g pumpkin flesh, diced (0.5 cm)
- 100 g carrots, diced (1 cm)
- 1100 g water
-
1
tsp vegetable stock paste
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Red Lentil Soup
40 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Portuguese Leeks
45 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min