Risotto pere e Castelmagno

Risotto pere e Castelmagno

4.2 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 150 g di pere Williams mature sbucciate e a dadini (1 cm)
  • 30 g di burro

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 486.5 kcal / 2036 kJ
Białko 10.4 g
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 68.5 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Sód 651.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...