Risotto pere e Castelmagno
TM6 TM5

Risotto pere e Castelmagno

4.3 (19 ocen)

Składniki

  • 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino di sale
    lub 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 150 g di pere Williams, mature sbucciate e a dadini (1 cm)
  • 30 g di burro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2036 kJ / 486.5 kcal
Białko
10.4 g
Węglowodany
68.5 g
Tłuszcz
20.9 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Błonnik
2.3 g
Sód
651.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy