Quiche radicchio e speck

Quiche radicchio e speck

4.6 131 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 fette

Składniki

Pasta sfoglia veloce
  • di burro congelato, a pezzi
    200 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    200 g
  • di acqua fredda
    90 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • Parmigiano Reggiano, a pezzi
    100 g
  • di cipolla rossa a fette
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di speck a cubetti
    150 g
  • di radicchio a pezzi
    350 g
  • di sale
    3 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • uova
    3
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 322.3 kcal / 1348.3 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 25.1 g
Węglowodany 14.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 11.9 g
Sód 548.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...