Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes, trimmed
- 3 sprigs fennel fronds, only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes, trimmed
- 1 green apple, cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber, trimmed
- ¼ fennel bulb, cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin, toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs, to garnish
- melba toast, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2135.8 kJ / 510.5 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 30.7 g
- Tłuszcz
- 39.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 855.4 mg
Alternatywne przepisy
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Boiled Egg Mode
20min
Candied spiced pumpkin
Brak ocen
Duck foie gras
24h
Indian mustard
15 dk
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 dk
Zingy avocado and lime dip
10min
Kaffir lime granita
40min
Mushroom and kale risotto
55 dk
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Prawn and saffron risotto
30 dk