Urządzenia i Akcesoria
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
160.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
271 kJ /
64.5 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scallops with pea purée
25 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Fish stock
35 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Cauliflower mash
25 min
Spiced coriander prawns
25 min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Apple and cucumber relish
10 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min