Urządzenia i Akcesoria
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
160.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
271 kJ /
64.5 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Lamb Kibbeh
1 godz. 30 min
Guacamole
10 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Brak ocen
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min