Urządzenia i Akcesoria
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
160.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
271 kJ /
64.5 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 分钟
Rosemary and eschalot gravy
30 分钟
Béarnaise sauce
10 分钟
Cheese soufflés
30 分钟
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1小时
Seared tuna on chilli bean mash
35 分钟
Sukiyaki
55 分钟
Grand Marnier® soufflé
1小时
Sunny gazpacho
25 分钟
Steamed prawns or scallops
20 分钟
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1小时 10 分钟
Traditional cocktail sauce
5 分钟