Urządzenia i Akcesoria
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cooked prawns cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)800 - 1000 g
-
red onion¼
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
fresh dill fronds only (approx. 1 bunch)10 g
-
sour cream200 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
Tabasco® sauce2 tsp
-
lemons zested and juiced (approx. 50 g)1 ½
-
sourdough bread thickly sliced and toasted to serve
-
butter to spread (see Tips)
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2531.1 mg
Białko
47.5 g
Kalorie
4041 kJ /
965.8 kcal
Tłuszcz
51.1 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
79.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3 godz. 25 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min