![Prawn skagen (Scandinavian prawn toast) Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c4f081d0ddd744fed45c6c8fd5a824ed/Derivates/b6e061139e8ab0fd1e9b76b7a97de6f6f1179e86.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 - 1000 g cooked prawns, cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)
- ¼ red onion
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 10 g fresh dill, fronds only (approx. 1 bunch)
- 200 g sour cream
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp Tabasco® sauce
- 1 ½ lemons, zested and juiced (approx. 50 g)
- sourdough bread, thickly sliced and toasted to serve
- butter, to spread (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4041 kJ / 965.8 kcal
- Białko
- 47.5 g
- Węglowodany
- 79.6 g
- Tłuszcz
- 51.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 2531.1 mg
Alternatywne przepisy
Hearty seafood chowder
45 Min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Scallops and prawns with XO butter
50 Min
Roasted banana affogato
29h
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Retro prawn cocktail
20 Min
Prawn and saffron arancini
25h
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Pizza in Bianco
1h 20min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min