Urządzenia i Akcesoria
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cooked prawns cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)800 - 1000 g
-
red onion¼
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
fresh dill fronds only (approx. 1 bunch)10 g
-
sour cream200 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
Tabasco® sauce2 tsp
-
lemons zested and juiced (approx. 50 g)1 ½
-
sourdough bread thickly sliced and toasted to serve
-
butter to spread (see Tips)
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2531.1 mg
Białko
47.5 g
Kalorie
4041 kJ /
965.8 kcal
Tłuszcz
51.1 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
79.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Croque Madame
45 min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 godz. 55 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Scallops with pea purée
25 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Seared steak and rocket salad
20 min