Urządzenia i Akcesoria
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cooked prawns cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)800 - 1000 g
-
red onion¼
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
fresh dill fronds only (approx. 1 bunch)10 g
-
sour cream200 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
Tabasco® sauce2 tsp
-
lemons zested and juiced (approx. 50 g)1 ½
-
sourdough bread thickly sliced and toasted to serve
-
butter to spread (see Tips)
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2531.1 mg
Białko
47.5 g
Kalorie
4041 kJ /
965.8 kcal
Tłuszcz
51.1 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
79.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Bread bowl chicken stew
3 godz. 45 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Mushroom sauce
20 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Curried chicken salad wraps
50 min