Urządzenia i Akcesoria
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cooked prawns cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)800 - 1000 g
-
red onion¼
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
fresh dill fronds only (approx. 1 bunch)10 g
-
sour cream200 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
Tabasco® sauce2 tsp
-
lemons zested and juiced (approx. 50 g)1 ½
-
sourdough bread thickly sliced and toasted to serve
-
butter to spread (see Tips)
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2531.1 mg
Białko
47.5 g
Kalorie
4041 kJ /
965.8 kcal
Tłuszcz
51.1 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
79.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24h 25min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Spinach and chorizo filo pies
45min
Prawn saganaki with feta
35min
Smoked salmon mousse
5min