Urządzenia i Akcesoria
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz.
8 portions
Składniki
Prepare the cracking
-
boneless pork belly (see Tips)2500 g
-
sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
-
eschalots cut into halves2
-
unsalted butter20 g
-
pancetta diced100 g
-
raw macadamia nuts80 g
-
dried figs100 g
-
pork sausage casing removed150 g
-
fresh rosemary leaves1 tsp
-
fresh parsley leaves1 tbsp
Stuffing the pork
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil to drizzle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
346.8 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
7762 kJ /
1855.2 kcal
Tłuszcz
185 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
65.9 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creole jambalaya
1h
Lamb Moussaka
1h 30min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1h 20min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Beef and beer pie
1h 40min
Easy lamb hotpot
2h
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min