Roast porchetta with fig macadamia stuffing
TM6 TM5

Roast porchetta with fig macadamia stuffing

4.9 (14 ocen)

Składniki

Prepare the cracking

  • 2500 g boneless pork belly (see Tips)
  • sea salt, to sprinkle

Prepare the stuffing

  • 2 eschalots, cut into halves
  • 20 g unsalted butter
  • 100 g pancetta, diced
  • 80 g raw macadamia nuts
  • 100 g dried figs
  • 150 g pork sausage, casing removed
  • 1 tsp fresh rosemary leaves
  • 1 tbsp fresh parsley leaves

Stuffing the pork

  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • olive oil, to drizzle

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
7762 kJ / 1855.2 kcal
Białko
35.2 g
Węglowodany
11.9 g
Tłuszcz
185 g
Tłuszcz nasycony
65.9 g
Błonnik
2.4 g
Sód
346.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy