Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Białko
- 35.2 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 185 g
- Tłuszcz nasycony
- 65.9 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 346.8 mg
Alternatywne przepisy
Creamy miso mushroom udon
45min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Café de Paris butter
25min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 Std. 40 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min