
Urządzenia i Akcesoria
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz.
8 portions
Składniki
Prepare the cracking
-
boneless pork belly (see Tips)2500 g
-
sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
-
eschalots cut into halves2
-
unsalted butter20 g
-
pancetta diced100 g
-
raw macadamia nuts80 g
-
dried figs100 g
-
pork sausage casing removed150 g
-
fresh rosemary leaves1 tsp
-
fresh parsley leaves1 tbsp
Stuffing the pork
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil to drizzle
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1855.2 kcal /
7762 kJ
Białko
35.2 g
Tłuszcz
185 g
Węglowodany
11.9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
65.9 g
Sód
346.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
Retro prawn cocktail
20 Min
Crayfish pâté
4 Std. 45 Min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 Min
Ruby and strawberry bonbons
1 Std. 40 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min