Urządzenia i Akcesoria
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz.
8 portions
Składniki
Prepare the cracking
-
boneless pork belly (see Tips)2500 g
-
sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
-
eschalots cut into halves2
-
unsalted butter20 g
-
pancetta diced100 g
-
raw macadamia nuts80 g
-
dried figs100 g
-
pork sausage casing removed150 g
-
fresh rosemary leaves1 tsp
-
fresh parsley leaves1 tbsp
Stuffing the pork
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil to drizzle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
346.8 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
7762 kJ /
1855.2 kcal
Tłuszcz
185 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
65.9 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Lime and ginger dressing
30 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Hearty seafood chowder
45 min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 godz. 35 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min