Urządzenia i Akcesoria
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz.
8 portions
Składniki
Prepare the cracking
-
boneless pork belly (see Tips)2500 g
-
sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
-
eschalots cut into halves2
-
unsalted butter20 g
-
pancetta diced100 g
-
raw macadamia nuts80 g
-
dried figs100 g
-
pork sausage casing removed150 g
-
fresh rosemary leaves1 tsp
-
fresh parsley leaves1 tbsp
Stuffing the pork
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil to drizzle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
346.8 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
7762 kJ /
1855.2 kcal
Tłuszcz
185 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
65.9 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zoodles with Bolognese Sauce
40 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Delicious lemon pudding
55 min
Beef stock paste
3 godz.
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Hearty seafood chowder
45 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min