Urządzenia i Akcesoria
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz.
8 portions
Składniki
Prepare the cracking
-
boneless pork belly (see Tips)2500 g
-
sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
-
eschalots cut into halves2
-
unsalted butter20 g
-
pancetta diced100 g
-
raw macadamia nuts80 g
-
dried figs100 g
-
pork sausage casing removed150 g
-
fresh rosemary leaves1 tsp
-
fresh parsley leaves1 tbsp
Stuffing the pork
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil to drizzle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
346.8 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
7762 kJ /
1855.2 kcal
Tłuszcz
185 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
65.9 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Beef stock paste
3 godz.
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Chicken and mango salad
35 min
Creole jambalaya
1 godz.
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Traditional sausage rolls
50 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min