Pork and chicken terrine
TM6 TM5 TM31

Pork and chicken terrine

4.5 (21 ocen)

Składniki

  • 300 g pork fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
  • 200 g chicken breast fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
  • 150 g brown onion (approx. 1), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 50 g white wine
  • 50 g fresh baby spinach leaves
  • 50 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra for garnishing
  • 40 g dried cranberries, plus extra for garnishing
  • 1 egg
  • ½ tsp sea salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 12 slices prosciutto (approx. 300 g)
  • 1000 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1053 kJ / 251 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
5.2 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
1.8 g
Sód
1164.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy