Urządzenia i Akcesoria
Pork and chicken terrine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
pork fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen300 g
-
chicken breast fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen200 g
-
brown onion (approx. 1), cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine50 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra for garnishing50 g
-
dried cranberries plus extra for garnishing40 g
-
egg1
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
prosciutto (approx. 300 g)12 slices
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1164.9 mg
Białko
27 g
Kalorie
1053 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Brandy cream
15 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 godz.
Leek and smoked salmon dip
55 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min