Urządzenia i Akcesoria
Fish and mixed vegetable parcels
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
grated lemon zest2 tbsp
-
white fish fillets (120-200 g each - see Tips)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut into slices (3 mm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
610.2 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
1869.3 kJ /
445.1 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Beetroot salad
10 min
Asian-style fish fillets
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Rice salad
1 godz.
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Tomato basil chicken stew
35 min