Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp grated lemon zest
- 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1869.3 kJ / 445.1 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 610.2 mg
Alternatywne przepisy
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Prawn stir-fry
25 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Cod with citrus butter
40 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 Min