Urządzenia i Akcesoria
Lamb cutlets with spinach and pea purée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
lamb rack trimmed (see Tip)1
-
salt plus extra for seasoning¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning2 pinches
-
olive oil plus 1 tablespoon for frying40 g
-
red wine120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
pickled capers drained10 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
water plus extra for cooking500 g
-
frozen peas450 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
pouring (whipping) cream120 g
-
ground nutmeg2 pinches
-
unsalted butter1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.8 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
2362 kJ /
562.5 kcal
Tłuszcz
40.5 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Sun-dried tomato tartare
15 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Oysters Mignonette
5 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Scallops with pea purée
25 min