Urządzenia i Akcesoria
Lamb cutlets with spinach and pea purée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
lamb rack trimmed (see Tip)1
-
salt plus extra for seasoning¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning2 pinches
-
olive oil plus 1 tablespoon for frying40 g
-
red wine120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
pickled capers drained10 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
water plus extra for cooking500 g
-
frozen peas450 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
pouring (whipping) cream120 g
-
ground nutmeg2 pinches
-
unsalted butter1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.8 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
2362 kJ /
562.5 kcal
Tłuszcz
40.5 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Béarnaise sauce
20 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Scallops with pea purée
25 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min