Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 40.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 641.8 mg
Alternatywne przepisy
Scallops with pea purée
25min
Hearty seafood chowder
45 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 godz.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5hod. 15min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Steamed greens with lemon feta
20min