Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 40.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 641.8 mg
Alternatywne przepisy
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Scallops with pea purée
25 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h