Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de remolacha cruda pelada, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 2 huevos
- 50 g de queso feta, desmenuzado (y algo más para decorar)
- 4 rebanadas de pan rústico de centeno
- 1 aguacate en láminas finas
- canónigos para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 923 kJ / 220 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 214 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45min
Crema de calabaza y manzanas al curry
40min
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1h
Hummus de zanahoria
15min
Hojaldre de endivias caramelizadas al balsámico
1h 5min
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
1h 20min
Ensalada de lombarda con higos secos y gorgonzola
10min
Paté de remolacha y anacardos
10min
Tarta salada de remolacha, queso feta y rúcula
1h 20min
Hummus de zanahoria
15min
Tallarines con pesto de remolacha
2 godz. 35 min
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30min