Tallarines con pesto de remolacha

Tallarines con pesto de remolacha

4.4 52 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 raciones

Składniki

  • agua
  • 70 g de anacardos crudos
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 300 g de remolacha cocida en trozos
  • ½ diente de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 20 g de zumo de limón
  • 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
  • 2 ½ cucharadita de sal
  • 500 g de tallarines
  • 20 g de queso parmesano en lascas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 363.7 mg
Białko 16 g
Kalorie 2032 kJ / 486 kcal
Tłuszcz 16.7 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...