Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- agua
- 70 g de anacardos crudos
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 300 g de remolacha cocida en trozos
- ½ diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de zumo de limón
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- 2 ½ cucharadita de sal
- 500 g de tallarines
- 20 g de queso parmesano en lascas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2032 kJ / 486 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 363.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de berenjena picante
30 Min
Ensalada templada de quinoa con batatas asadas y granada
30 Min
Moussaka de lentejas
2h 20min
Schiacciata de remolacha con salmón ahumado
2 godz. 15 min
Revuelto de remolacha con queso feta
15min
Ensalada de lombarda con feta crujiente y pesto de hierbas
30 Min
Menú: Calabacines rellenos. Peras con chocolate
45 Min
Baba ganoush de calabaza
35 Min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 Min
Paté de champiñones y pipas de girasol
30 Min
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15min
Hummus de batata asada con crudités
30 Min