Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de hojas de salvia secas (opcjonalnie)
- 1 cucharadita de albahaca seca
- 1 cucharadita de estragón seco (opcjonalnie)
- 230 - 250 g de tofu firme
- 15 - 20 g de vinagre de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 5221 kJ / 1248 kcal
- Białko
- 38.5 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 120 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 2363.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dip de queso vegano
40min
Hamburguesa vegana
4h 30min
Mac and Cheese vegano
5h
Nuggets vegetarianos con trigo sarraceno
1sa 10 dk
Queso vegano rústico con cerveza y cominos
45min
Queso vegano al horno con pipas de girasol
40min
Queso vegano
14h 10min
Queso suizo vegano
4h
Dip de queso vegano de anacardos
5min
Seitán con verduras en tarros al vacío
1sa 10 dk
Fajitas veganas con tofu
25min
Lasaña con boloñesa de soja texturizada (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
2 Std.