
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan en morceaux
- 1 oignon jaune coupé en quatre
- 50 g de beurre en morceaux
- 300 g de riz spécial risotto
- 50 g de vin blanc
- 700 g d'eau bouillante
- 1 cube de bouillon émietté
- 1 dose de safran
-
1
c. à soupe de crème
lub 1 c. à soupe de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 557 kcal / 2336 kJ
- Białko
- 19 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Węglowodany
- 62 g