Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g d'oignons, en quatre
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g de petits pois verts, frais ou congelés
- 150 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 120 g de jambon ibérico, en petits morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Białko
- 15.85 g
- Węglowodany
- 13.69 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Omelette aux courgettes
40 dk
Ratatouille
40 dk
Poireau rissolé (200 g)
20 dk
Gratin de courgettes
1 Std. 10 Min
Cuisson des œufs
20 dk
Nouilles chinoises aux légumes (plat végétarien)
40 dk
Champignons à l'ail
20 dk
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 dk
Quiche poireaux-lard
1sa
Haricots verts aux tomates et au persil
55 dk
Petits pois et carottes
35 dk