Petits pois au jambon
TM5 TM6

Petits pois au jambon

4.7 (10 ocen)

Składniki

  • 180 g d'oignons, en quatre
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge
  • 500 g de petits pois verts, frais ou congelés
  • 150 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • 120 g de jambon ibérico, en petits morceaux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1431 kJ / 342 kcal
Białko
15.85 g
Węglowodany
13.69 g
Tłuszcz
24.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy