Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g d'oignons, en quatre
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g de petits pois verts, frais ou congelés
- 150 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 120 g de jambon ibérico, en petits morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Białko
- 15.85 g
- Węglowodany
- 13.69 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min
Mélange blettes-pommes de terre aux œufs pochés
45min
Ratatouille
40min
Gratin de chou-fleur
55 min
Blanquette de veau
1 godz. 15 min
Îles flottantes
40min
Ragoût d'agneau
50min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35min
Artichauts à la romaine
50min
Gratin de courgettes
1 godz. 10 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45min
Salade de haricots verts aux lardons
40min